Configuratorul TEM Modul Manager - o aplicație ușoară, distractivă și confortabilă

joi, 18 noiembrie 2021
Alegerea întrerupătoarelor și prizelor necesare pentru proiectul tău nu a fost niciodată atât de ușoară, distractivă și confortabilă. Cu ajutorul configuratorului TEM Modul Manager poți alege cu ușurință întrerupătoarele și prizele modulare din gama TEM Modul, în funcție de nevoile și gusturile tale.

Aplicația TEM Modul Manager permite inventarierea completă și rapidă a necesarului de prize și întrerupătoare pentru locuința sau biroul tău, indiferent dacă este vorba de o construcție nouă sau de o renovare. Vei putea selecta în aplicație elementele  de bază de care ai nevoie (întrerupătoare, prize, variatoare rotative, încărcătoare USB etc.), culoarea acestora, forma și modelul ramelor decorative în așa fel, încât să se potrivească perfect ambientului visat.


Aplicația poate fi descărcată din App Store sau Google Play și funcționează și off-line, urmând să sincronizeze ulterior datele introduse pentru pregătirea listei produselor necesare.

 


Gama TEM Modul a fost dezvoltată pentru cei care își doresc un produs conceput cu atenție pentru detalii. Sistemul ocupă mai puțin spațiu decât întrerupătoarele și prizele clasice, deoarece elementele funcționale necesare  se pot configura și monta în aceeași ramă decorativă. Elementele funționale de bază se montează cu ușurință în interiorul ramei de fixare, având la bază soluția "klick-in, klick-out" dezvoltată pentru a reduce timpul de instalare. Clemele  de legătură sunt ușor accesibile din partea frontală.

Gama TEM Modul poate fi instalată atât în doze rotunde, cât și în cele dreptunghiulare și permite combinarea elementelor pe orizontală sau pe verticală, individual sau în grupuri. Rama de montaj metalică asigură stabilitate excelentă indiferent de orientare și se potrivește perfect cu ramele decorative din liniile de design Modul Line, Soft și Pure.  Cu ajutorul gamei modulare TEM Modul poți adăuga cu ușurință o notă personală oricărui ambient. Elementele de bază sunt disponibile în 5 culori moderne și elegante: alb, fildeș, argint, antracit și negru. Combinate cu ramele decorative  din liniile de design Modul Line, Soft și Pure rezultă 160 de combinații vibrante, suficiente pentru a-i convinge și pei cei mai pretențioși designeri. În plus, ramele decorative pot fi schimbate cu ușurință oricând simțiți nevoia să  încercați o ambianță nouă.

TEM Modul - creat pentru fiecare spațiu.