LOGIQ - nou, modern, atrăgător

marți, 13 aprilie 2021


Așa cum ne-au obișnuit deja cei de la TEM, noua gamă LOGIQ cuprinde întrerupătoare, prize, variatoare și senzori care se pot folosi atât individual, cât și în diverse combinații, în funcție de nevoile fiecărui spațiu și utilizator. Proiectată special pentru sistemul standardizat de doze rotunde, LOGIQ are un design modern și atrăgător, care se potrivește perfect în orice încăpere.ÎNCREDERE OMNIPREZENTĂ - creată pentru orice încăpere

Întrerupătoarele LOGIQ de la TEM au linii universale care își pun amprenta atât în spațiile de lucru moderne, cât și în spațiile de locuit confortabile, plăcute și prietenoase. Gama LOGIQ oferă o soluție simplă și logică pentru toate dorințele tale.

ARMONIA CULORILOR - alege nuanța potrivită

Familia LOGIQ se mândrește cu gamă logică de nuanțe elegante cunoscute și iubite de către clienții TEM. Nu este nevoie de compromisuri, gama LOGIQ acoperă toate dorințele speciale, fiind  disponibilă în 3 culori moderne, pe care utilizatorii le adoră: alb polar, titan și antracit.


IMAGINAȚIE NELIMITATĂ - crează combinația perfectă pentru tine
Gama LOGIQ permite crearea combinației ideale pentru nevoile tale. Pentru a simpifica combinarea și expunerea diferitelor elemente universale atât pe orizontală, cât și pe verticală, specialiștii de la TEM au dezvoltat așa-numitul sistem 55 / 55, care permite crearea soluției ideale pentru tine.

TOTUL ÎNTR-UN LOC
LOGIQ este dezvoltat pentru sistemul standardizat de doze rotunde. Permite crearea celor mai complexe combinații în funcție de nevoile fiecărui spațiu și asigură o instalarea ușoară datorită sistemului de contacte de tip plug-in, care economisesc timp la  instalarea elementelor.  

BINE DE ȘTIUT - beneficiile gamei LOGIQ:
  • Toate prizele sunt echipate cu contact de protecție.
  • Construcția bine gândită a întrerupătorului permite iluminarea ușoară și ulterior.
  • Contactele din aliaj de argint (Ag-Ni) garantează comutarea sigură a întrerupătoarelor .
  • Contactele plug-in permit conectarea rapidă și fiabila a firelor. Două cabluri cu diametre diferite pot fi atașate la același contact.
  • Ghearele de fixare permit o fixare mai adâncă (inclusiv prin plăci de ceramică etc.)
  • Dozele de instalare rotunde permit o montare ușoară, cu  distanțare perfectă garantată.