Modul by TEM - întrerupătoare și prize modulare

marți, 8 iunie 2021

TEM a dezvoltat un sistem modular de întrerupătoare și prize MODUL pentru diferite gusturi, dorințe și necesități. Sistemul  se compune din 3 linii de design diferite, care reflectă un stil de viață modern, sofisticat și individual: Line, Soft și Pure.
Suportul universal al acestor 3 linii de design permite instalarea ușoară, respectiv înlocuirea ulterioară a tuturor ramelor decorative, întrerupătoarelor, prizelor și a celorlalte elemente funcționale. Disponibile într-o gamă largă de culori, modele și forme, întrerupătoarele și prizele Modul se pot adapta cu ușurință oricărui ambient individual.

Gama Modul Line –armonia liniilor drepte

Liniile drepte și netede ale gamei Modul Line creează un design atemporal. Profilul subțire perfect drept și elegant, iar finisările soft-touch îi conferă un aspect extrem de elegant din toate unghiurile.
 


 


Gama Modul Soft – delicatețea și căldura casei

Formele rotunjite și liniile fine ale gamei Modul Soft conferă delicatețe oricărui cămin. Perfecțiunea formei rotunjite este sporită de eleganța subtilă a culorilor și de finisările speciale care le fac plăcute la atingere.

 


Gama Modul Pure – sentimentul naturii

Gama Modul Pure se distinge prin materialele naturale din care sunt confecționate ramele: metal, lemn, sticlă. Designul unic îi oferă un aspect special - este captivant, dar discret. Modul Pure radiază senzualitate, rafinament și puritate, conferind calitate superioară oricărui spațiu.