Legrand lansează INCARA  – soluții multipriză inteligente pentru mobilier

Incara  este o gamă de dispozitive funcționale și ergonomice destinate fiecărui spațiu de lucru modern și flexibil, de la birouri la hoteluri, cafenele, aeroporturi sau orice alt mediu de lucru partajat. Gama a fost creată având în vedere atât instalatorul profesionist, cât și utilizatorul final, pentru o instalare, configurare și funcționare cât mai simplă. Incara poate fi integrată fără dificultate în toate tipurile de mobilier, pentru ca utilizatorii finali să-și poată desfășura cu ușurință activitățile de zi cu zi.
Legrand, producător de top al accesoriilor pentru aparataj de câmp, își valorifică întreaga expertiză, asigură calitatea și oferă o gamă largă de funcții și finisaje care permit personalizarea la cerere a multor elemente Incara. În nuanțe și culori atemporale, finisajele moderne și atractive ale Incara oferă o notă de eleganță oricărui spațiu.

Multifuncționale, proiectate pentru o instalare usoară și o funcționare simplă.

Modul în care lucrăm este în continuă schimbare și la fel se întâmplă și cu cerințele tehnice pentru clădirile moderne de birouri, pe care trebuie să le îndeplinim: zonele în care persoanele lucrează independent sunt la fel de importante ca birourile partajate, sălile de ședințe și zonele de relaxare. Accesul simplu și flexibil la prize de alimentare sau de date, acolo și atunci când este necesar, reprezintă o caracteristică esențială pentru a garanta o tranziție fără probleme de la un mod de lucru la un altul. Cu gama Incara  de soluții integrate pentru mobilier, oferită de Legrand, acest lucru este posibil. Produsele flexibile și elegante sunt gata de instalare și pot fi integrate fără probleme în orice fel de spațiu.
Design eficient
Produse discrete și subtile și finisaje care se integrează perfect în orice mediu de lucru. Priza încastrată (sistem brevetat Legrand) este mai atractivă și ușor de curățat. Incara™ Disq 60 se adaptează oricărui spațiu, oferind o priză și un încărcător USB. O soluție atractivă și discretă, cu instalare rapidă.
Design iconic pentru medii unice
Incara™ Electr’On surprinde cu designul său original și materialele de înaltă calitate (lemn sau beton), precum și cu stilul vintage, cablurile cu tresă textilă și eticheta Legrand. Poate fi montat, orizontal sau în unghi, cu ajutorul unui accesoriu de fixare, pentru acces mai ușor la prize (sistem brevetat Legrand), iar finisajele pot fi schimbate cu ușurință în funcție de preferințe. 
Soluții funcționale și aspectuoase 
Proiectat pentru sălile de întâlnire mai mari, Incara™ Flip-up oferă o gamă largă de funcții într-o soluție frumos concepută, realizată din materiale de înaltă calitate. Prizele se potrivesc perfect sub capac, chiar și atunci când dispozitivele sunt conectate.
Soluții compacte și practice
Perfect pentru o distribuție ușoară a energiei și a datelor pentru utilizare ocazională în spații restrânse, Incara™ Tower 60 se integrează perfect în orice spațiu.
Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara  Disq 80 QI de la Legrand poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru spații de lucru:
Funcții esențiale pentru utilizatorii dispozitivelor mobile
Pentru a satisface cerințele utilizatorilor de dispozitive mobile, modulul Incara™ Disq 80 îmbină funcții esențiale în același dispozitiv. Produsul este conceput pentru a se integra perfect în orice mobilier de birou. Priza încastrată (sistem brevetat Legrand) este mai atractivă și ușor de de curățat.            
Design simplu și practic            
Prizele rabatabile oferă cu adevărat ușurință de utilizare și conexiune rapidă pentru dispozitivele mobile: laptopuri, smartphone-uri, tablete, sisteme audio și video etc. Utilizatorii dispun de o gamă largă de conexiuni pentru alimentare și date, ușor accesibile.            
Materiale premium, rezistență excelentă            
Blocurile Incara™ Disq’In combină eleganța, confortul și instalarea rapidă. Ele îmbunătățesc spațiul de lucru sau sala de ședințe. Utilizatorii beneficiază de funcții esențiale pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Sistemul inovator de fixare rapidă reduce considerabil durata de instalare (sistem brevetat Legrand).            
Soluții de birou gata de utilizare           
Cu mai multe finisaje și accesorii, Incara™ Electr’On va fi întotdeauna opțiunea perfectă pentru utilizarea într-un birou sau spațiu de lucru. Incara™ Electr’On poate fi montat, pur și simplu, orizontal pe suprafața de lucru sau în unghi, cu ajutorul unui accesoriu de fixare, pentru acces mai ușor la prize.            
Soluția esențială pentru sălile de ședințe           
Incara™ Top Access permite stocarea discretă și ușoară pentru blocurile cu multi-priză și pot include încărcătoare și cabluri. Grație casetei sale integrale, Incara™ Top Access poate stoca și ascunde toate soluțiile de conectare electrică. Pentru o închidere lină, capacul este prevăzut cu un amortizor.            
Flexibilitate și confort            
Cu designul său modern și dimensiunile optimizate, Incara™ On Desk se poate adapta la orice configurație de mobilier și poate fi instalat cu ușurință pe sau sub birouri, pentru distribuția energiei cât mai aproape de utilizator, fără a fi necesară perforarea mobilierului. Combină ergonomia, designul modern și dimensiunile optime pentru o integrare discretă. Designul său angular permite un acces mai ușor la prize.            
Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara  Disq 80 QI de la Legrand poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Compact și practic cu încărcător wireless
Încărcă-ți eficient smartphone-ul cu ajutorul stației de încărcare wireless sau cu prizele USB de tip A și tip C. O soluție ideală pentru locuință sau birou. Plasați smartphone-ul pe suprafața înclinată antiderapantă și urmăriți mesajele în timp ce smartphone-ul se încarcă wireless, în siguranță.            
Prelungitor cu dublă funcționalitate
Prelungitorul multi-priză cu stativ pentru tabletă îți permite să conectezi toate dispozitivele electrice și mobile oferind, în același timp, un stativ ergonomic pentru tableta sau smartphone-ul tău. Stativul practic are o suprafața antiderapantă care fixează tableta în timp ce se încarcă sau în timp ce răsfoiești o rețetă.            
Alimentează-ți dispozitivele și menține spațiul de lucru ordonat
Multi-priza cu prindere cu cleme este elegantă și discretă, permițându-ți să conectezi până la patru dispozitive 2P+T și două dispozitive mobile USB de tip A. Datorită sistemului de prindere cu cleme, se potrivește pe suprafețele birourilor cu o grosime de până la 63 de mm.            
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru spații de lucru:
Simplu și practic
Incara™ Tower 120 este compact și perfect pentru utilizarea la mesele de ședințe, mai ales la mesele rotunde (profil de 121 mm Ø). Este prevăzut cu un mecanism de deschidere prin apăsare și oferă acces de pe fiecare parte la o priză de alimentare și la un încărcător USB A+C. Tower 120 este disponibil, de asemenea, într-o versiune cu încărcător wireless, prevăzut cu un inel cu iluminare (indicator de încărcare).
Produse mobile și modulare
Gama Incara™ include și soluții compacte, cum ar fi Link’On, un bloc multipriză gata de utilizare și mobil, care poate furniza alimentare pentru până la 6 utilizatori, direct de pe masa de ședințe. De asemenea, pot fi combinate cu alte unități de prelungire pentru a oferi posibilitatea a mai multor utilizatori să se conecteze.            
Materiale premium, rezistență excelentă
Legrand oferă soluții premium pentru sălile de întâlnire, cum ar fi Incara™ Flip-up cu aspectul său elegant și rafinat. Prizele se potrivesc perfect sub capac, chiar și atunci când dispozitivele sunt conectate.            
Peste 250 de funcții Mosaic™
Incara™ Multilink este o soluție complet modulară care se bazează pe funcțiile standard Mosaic™ pentru distribuirea energiei și a datelor, cu montaj încastrat în mobilier sau vertical în pereții despărțitori.     
Soluția esențială pentru sălile de ședințe            
Incara™ Top Access permite stocarea discretă și ușoară pentru blocurile cu multi-priză și pot include încărcătoare și cabluri. Grație casetei sale integrale, Incara™ Top Access poate stoca și ascunde toate soluțiile de conectare electrică. Pentru o închidere lină, capacul este prevăzut cu un amortizor.
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru săli de ședință:
Integrare perfectă în orice tip de mobilier
Prin gama Incara™, Legrand oferă soluții care pot fi integrate perfect în toate tipurile de mobilier, astfel încât utilizatorii finali să se poată conecta cu ușurință și să-și continue viața de zi cu zi.
 Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara Disq 80 QI de la Legrand, poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Reîncarcă oriunde și oricând
Incara™ Disq 60 oferă o priză de alimentare sau un încărcător dublu USB - A+C într-o versiune atractivă, colorată sau discretă, care este rapid și ușor de instalat oriunde, fie pe verticală, fie pe orizontală.
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru săli de ședință:

Catalog Legrand Incara

Pentru mai multe informații despre noua gamă și soluțiile multipriză Legrand Incara, culori și detalii tehnice, poți consulta catalogul Legrand Incara, care cuprinde diverse soluții multifuncționale, ergonomice și ușor de instalat pentru acasă, birou și diverse spații de lucru. Cu produsele Legrand Incara, utilizatorii se pot apuca de treabă imediat, având la îndemână soluții inteligente pentru alimentare și date, la care să își pot conecta dispozitivele.

Incara™ este disponibilă în software-ul pCon Planner


Atunci când ai un proiect de amenajare a unui birou sau de încorporare accesorii electrice în mobilierul de birou și ești un profesionist care lucrează în sectorul mobilierului de birou, poți accesa catalogul Legrand și poți configura cu ușurință toate produsele Incara™.

Accesează acum platforma pCon Planner.

Legrand lansează INCARA  – soluții multipriză inteligente pentru mobilier

Incara  este o gamă de dispozitive funcționale și ergonomice destinate fiecărui spațiu de lucru modern și flexibil, de la birouri la hoteluri, cafenele, aeroporturi sau orice alt mediu de lucru partajat. Gama a fost creată având în vedere atât instalatorul profesionist, cât și utilizatorul final, pentru o instalare, configurare și funcționare cât mai simplă. Incara poate fi integrată fără dificultate în toate tipurile de mobilier, pentru ca utilizatorii finali să-și poată desfășura cu ușurință activitățile de zi cu zi.
Legrand, producător de top al accesoriilor pentru aparataj de câmp, își valorifică întreaga expertiză, asigură calitatea și oferă o gamă largă de funcții și finisaje care permit personalizarea la cerere a multor elemente Incara. În nuanțe și culori atemporale, finisajele moderne și atractive ale Incara oferă o notă de eleganță oricărui spațiu.

Multifuncționale, proiectate pentru o instalare usoară și o funcționare simplă.

Modul în care lucrăm este în continuă schimbare și la fel se întâmplă și cu cerințele tehnice pentru clădirile moderne de birouri, pe care trebuie să le îndeplinim: zonele în care persoanele lucrează independent sunt la fel de importante ca birourile partajate, sălile de ședințe și zonele de relaxare. Accesul simplu și flexibil la prize de alimentare sau de date, acolo și atunci când este necesar, reprezintă o caracteristică esențială pentru a garanta o tranziție fără probleme de la un mod de lucru la un altul. Cu gama Incara  de soluții integrate pentru mobilier, oferită de Legrand, acest lucru este posibil. Produsele flexibile și elegante sunt gata de instalare și pot fi integrate fără probleme în orice fel de spațiu.
Design eficient
Produse discrete și subtile și finisaje care se integrează perfect în orice mediu de lucru. Priza încastrată (sistem brevetat Legrand) este mai atractivă și ușor de curățat. Incara™ Disq 60 se adaptează oricărui spațiu, oferind o priză și un încărcător USB. O soluție atractivă și discretă, cu instalare rapidă.
Design iconic pentru medii unice
Incara™ Electr’On surprinde cu designul său original și materialele de înaltă calitate (lemn sau beton), precum și cu stilul vintage, cablurile cu tresă textilă și eticheta Legrand. Poate fi montat, orizontal sau în unghi, cu ajutorul unui accesoriu de fixare, pentru acces mai ușor la prize (sistem brevetat Legrand), iar finisajele pot fi schimbate cu ușurință în funcție de preferințe. 
Soluții funcționale și aspectuoase 
Proiectat pentru sălile de întâlnire mai mari, Incara™ Flip-up oferă o gamă largă de funcții într-o soluție frumos concepută, realizată din materiale de înaltă calitate. Prizele se potrivesc perfect sub capac, chiar și atunci când dispozitivele sunt conectate.
Soluții compacte și practice
Perfect pentru o distribuție ușoară a energiei și a datelor pentru utilizare ocazională în spații restrânse, Incara™ Tower 60 se integrează perfect în orice spațiu.
Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara  Disq 80 QI de la Legrand poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru spații de lucru:
Funcții esențiale pentru utilizatorii dispozitivelor mobile
Pentru a satisface cerințele utilizatorilor de dispozitive mobile, modulul Incara™ Disq 80 îmbină funcții esențiale în același dispozitiv. Produsul este conceput pentru a se integra perfect în orice mobilier de birou. Priza încastrată (sistem brevetat Legrand) este mai atractivă și ușor de de curățat.            
Design simplu și practic            
Prizele rabatabile oferă cu adevărat ușurință de utilizare și conexiune rapidă pentru dispozitivele mobile: laptopuri, smartphone-uri, tablete, sisteme audio și video etc. Utilizatorii dispun de o gamă largă de conexiuni pentru alimentare și date, ușor accesibile.            
Materiale premium, rezistență excelentă            
Blocurile Incara™ Disq’In combină eleganța, confortul și instalarea rapidă. Ele îmbunătățesc spațiul de lucru sau sala de ședințe. Utilizatorii beneficiază de funcții esențiale pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Sistemul inovator de fixare rapidă reduce considerabil durata de instalare (sistem brevetat Legrand).            
Soluții de birou gata de utilizare           
Cu mai multe finisaje și accesorii, Incara™ Electr’On va fi întotdeauna opțiunea perfectă pentru utilizarea într-un birou sau spațiu de lucru. Incara™ Electr’On poate fi montat, pur și simplu, orizontal pe suprafața de lucru sau în unghi, cu ajutorul unui accesoriu de fixare, pentru acces mai ușor la prize.            
Soluția esențială pentru sălile de ședințe           
Incara™ Top Access permite stocarea discretă și ușoară pentru blocurile cu multi-priză și pot include încărcătoare și cabluri. Grație casetei sale integrale, Incara™ Top Access poate stoca și ascunde toate soluțiile de conectare electrică. Pentru o închidere lină, capacul este prevăzut cu un amortizor.            
Flexibilitate și confort            
Cu designul său modern și dimensiunile optimizate, Incara™ On Desk se poate adapta la orice configurație de mobilier și poate fi instalat cu ușurință pe sau sub birouri, pentru distribuția energiei cât mai aproape de utilizator, fără a fi necesară perforarea mobilierului. Combină ergonomia, designul modern și dimensiunile optime pentru o integrare discretă. Designul său angular permite un acces mai ușor la prize.            
Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara  Disq 80 QI de la Legrand poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Compact și practic cu încărcător wireless
Încărcă-ți eficient smartphone-ul cu ajutorul stației de încărcare wireless sau cu prizele USB de tip A și tip C. O soluție ideală pentru locuință sau birou. Plasați smartphone-ul pe suprafața înclinată antiderapantă și urmăriți mesajele în timp ce smartphone-ul se încarcă wireless, în siguranță.            
Prelungitor cu dublă funcționalitate
Prelungitorul multi-priză cu stativ pentru tabletă îți permite să conectezi toate dispozitivele electrice și mobile oferind, în același timp, un stativ ergonomic pentru tableta sau smartphone-ul tău. Stativul practic are o suprafața antiderapantă care fixează tableta în timp ce se încarcă sau în timp ce răsfoiești o rețetă.            
Alimentează-ți dispozitivele și menține spațiul de lucru ordonat
Multi-priza cu prindere cu cleme este elegantă și discretă, permițându-ți să conectezi până la patru dispozitive 2P+T și două dispozitive mobile USB de tip A. Datorită sistemului de prindere cu cleme, se potrivește pe suprafețele birourilor cu o grosime de până la 63 de mm.            
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru spații de lucru:
Simplu și practic
Incara™ Tower 120 este compact și perfect pentru utilizarea la mesele de ședințe, mai ales la mesele rotunde (profil de 121 mm Ø). Este prevăzut cu un mecanism de deschidere prin apăsare și oferă acces de pe fiecare parte la o priză de alimentare și la un încărcător USB A+C. Tower 120 este disponibil, de asemenea, într-o versiune cu încărcător wireless, prevăzut cu un inel cu iluminare (indicator de încărcare).
Produse mobile și modulare
Gama Incara™ include și soluții compacte, cum ar fi Link’On, un bloc multipriză gata de utilizare și mobil, care poate furniza alimentare pentru până la 6 utilizatori, direct de pe masa de ședințe. De asemenea, pot fi combinate cu alte unități de prelungire pentru a oferi posibilitatea a mai multor utilizatori să se conecteze.            
Materiale premium, rezistență excelentă
Legrand oferă soluții premium pentru sălile de întâlnire, cum ar fi Incara™ Flip-up cu aspectul său elegant și rafinat. Prizele se potrivesc perfect sub capac, chiar și atunci când dispozitivele sunt conectate.            
Peste 250 de funcții Mosaic™
Incara™ Multilink este o soluție complet modulară care se bazează pe funcțiile standard Mosaic™ pentru distribuirea energiei și a datelor, cu montaj încastrat în mobilier sau vertical în pereții despărțitori.     
Soluția esențială pentru sălile de ședințe            
Incara™ Top Access permite stocarea discretă și ușoară pentru blocurile cu multi-priză și pot include încărcătoare și cabluri. Grație casetei sale integrale, Incara™ Top Access poate stoca și ascunde toate soluțiile de conectare electrică. Pentru o închidere lină, capacul este prevăzut cu un amortizor.
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru săli de ședință:
Integrare perfectă în orice tip de mobilier
Prin gama Incara™, Legrand oferă soluții care pot fi integrate perfect în toate tipurile de mobilier, astfel încât utilizatorii finali să se poată conecta cu ușurință și să-și continue viața de zi cu zi.
 Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara Disq 80 QI de la Legrand, poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Reîncarcă oriunde și oricând
Incara™ Disq 60 oferă o priză de alimentare sau un încărcător dublu USB - A+C într-o versiune atractivă, colorată sau discretă, care este rapid și ușor de instalat oriunde, fie pe verticală, fie pe orizontală.
Vezi soluțiile multipriză Legrand Incara™ recomandate pentru săli de ședință:

Catalog Legrand Incara

Pentru mai multe informații despre noua gamă și soluțiile multipriză Legrand Incara, culori și detalii tehnice, poți consulta catalogul Legrand Incara, care cuprinde diverse soluții multifuncționale, ergonomice și ușor de instalat pentru acasă, birou și diverse spații de lucru. Cu produsele Legrand Incara, utilizatorii se pot apuca de treabă imediat, având la îndemână soluții inteligente pentru alimentare și date, la care să își pot conecta dispozitivele.

Incara™ este disponibilă în software-ul pCon Planner


Atunci când ai un proiect de amenajare a unui birou sau de încorporare accesorii electrice în mobilierul de birou și ești un profesionist care lucrează în sectorul mobilierului de birou, poți accesa catalogul Legrand și poți configura cu ușurință toate produsele Incara™.

Accesează acum platforma pCon Planner.