Sistemul Acti9 Active AFDD de la Schneider Electric - un nou standard pentru siguranța electrică

Instalațiile electrice defecte sunt una dintre principalele cauze ale incendiilor în clădiri: 26% din totalul incendiilor înregistrate în 2022 au avut la bază această cauză. Înțelegerea pericolelor unui incendiu electric și implementarea unor măsuri preventive pentru a reduce riscurile sunt aspecte esențiale pentru crearea unui mediu sigur pentru ocupanții clădirilor. 

În iunie 2023, Normativul I7 a fost modificat pentru a fi aliniat cu noile tehnologii și cerințe de pe piață. Una din aceste modificări o reprezintă obligativitatea instalării dispozitivelor AFDD în următoarele situații:
 • spații amenajate pentru dormit din clădiri rezidențiale, unități de cazare (structuri de primire turistică, cămine, centre de îngrijire și asistență socială), creșe, grădinițe, învățământ primar;
 • spații din clădiri de sănătate cu persoane care nu se pot evacua singure;
 • spații care pun în pericol bunuri materiale de neînlocuit din muzee, monumente istorice categoria A și B, biblioteci, arhive;
 • construcții cu structura din lemn cu nivel de stabilitate III—V;
 • spații cu risc de incendiu din cauza naturii materialelor depozitate, clasificate BE2 (inclusiv baterii de acumulare), din unități de cazare, creșe, grădinițe, învățământ primar, muzee, monumente istorice categoria A și B, biblioteci, arhive;
 • adăposturi pentru animale din cadrul construcțiilor agrozootehnice.

Monitorizarea sarcinilor critice pentru a proteja disponibilitatea energiei electrice

Siguranța electrică este una dintre cele mai importante considerente în orice clădire. Dar, după cum sugerează și numele, în clădirile critice situația este chiar vitală și ar putea însemna diferența dintre viață și moarte. Având în vedere faptul că clădirile moderne, cum ar fi spitalele, necesită numeroase sarcini electrice, șansele de supraîncărcare sau de întrerupere a alimentării cu energie electrică sunt crescute. În cele mai multe cazuri, singura modalitate pentru personalul de mentenanță de a depista în avans supraîncărcarea circuitelor este de a inspecta fizic, în mod regulat, toate echipamentele instalate. Sistemul Acti9 Active face mult mai ușoară monitorizarea și prevenirea defecțiunile. Cu acest sistem, o pre-alarmă este trimisă atunci când sunt detectate defecțiuni electrice, cum ar fi o suprasarcină. Pragurile de alarmă pot fi personalizate individual, de exemplu la 70% din capacitatea instalației, astfel încât să existe suficient timp pentru a lua măsuri preventive.

Detectarea unui defect de arc electric pentru a evita riscul de incendiu electric - alarmă AFDD

Sistemul de siguranță Acti9 Active este esențial în clădirile în care vizitatorii și oaspeții își aduc propriile dispozitive electrice. Aceste echipamente, cum ar fi telefoanele mobile și încărcătoarele de laptopuri, ar putea avea deja defecțiuni. O instalație sau o cablare necorespunzătoare ar putea, de asemenea, cauza o problemă. Acest lucru ar putea duce la un incendiu electric din cauza unui defect de arc electric. Un sistem de siguranță Acti9 Active poate preveni acest lucru. Acti9 Active are un dispozitiv integrat de detectare a defecțiunilor de arc electric (AFDD), care va declanșa imediat ce detectează defecțiunea și poate trimite în același timp un e-mail sau un mesaj text personalului de mentenanță. Alerta oferă motivul exact al declanșării, astfel încât managerul instalației să poată lua măsurile corective adecvate.

Faceți din sistemul Acti9 Active noul dumneavoastră standard pentru instalații eficiente

În lumea de astăzi, sănătatea sistemului electric este esențială pentru asigurarea continuității în serviciu. O defecțiune poate provoca pierderi financiare uriașe sau, în unele cazuri, poate amenința chiar viața oamenilor. Pentru a vă ajuta să maximizați protecția operațiunilor clienților dumneavoastră, Schneider Electric a dezvoltat o nouă abordare proactivă a siguranței electrice. Aceasta ajută la îmbunătățirea fiabilității și disponibilității energiei electrice prin monitorizarea și anticiparea amenințărilor, în loc să așteptați ca acestea să se producă. Sistemul de siguranță Acti9 Active este o soluție all-in-one care combină caracteristicile de siguranță ale
întreruptoarelor automate, ale dispozitivelor de curent rezidual și ale dispozitivelor de detectare a defectelor de arc electric, împreună cu capacitățile de monitorizare, prealarmare, alarmare și diagnosticare. Această combinație permite detectarea timpurie a problemelor de instalare șia defecțiunilo r electrice pentru a ajuta la evitarea sau atenuarea consecințelor acestora. Acti9 Active permite detectarea și alarmarea datorită capacităților sale integrate de protecție împotriva pierderilor la pământ, de protecție împotriva suprasarcinilor, supratensiunilor și a defectelor de arc, precum și a conectivității încorporate. Toate acestea într-un întreruptor compact de numai 36 mm.

Vizibilitate și protecție avansate într-un sistem simplu și compact

Sistemul Acti9 Active nu numai că oferă protecție și control avansat , dar simplifică și viața de zi cu zi. Este o ofertă simplă, care oferă toate tipurile de protecție. În esența sa, Acti9 Active înlocuiește necesitatea de a avea dispozitive sau suplimente separate pentru conectivitate. Cu un singur dispozitiv în loc de cinci, realizează o gamă și mai largă de protecție și vizibilitate. Ca urmare, se economisește spațiu în panoul electric, fără a face compromisuri la nivelul sistemului general.

Sisteme comunicante actuale

1. OF/SD (stare închis/deschis)
2. MSU (bobină protecție la supratensiune)
3. RCBO (MCB + RCD)
4. PowerTag (masură putere) pentru conectivitate
5. iARC (detectie arc electric)

Noul sistem Acti9 Active

1. Acti9 Active
2. EcoStruxure Panel Server

Protecție completă într-un singur dispozitiv de 36 mm

Acti9 Active combină un dispozitiv de curent rezidual (RCD), cu un întreruptor automat (MCB), cu un AFDD și cu protecția la supratensiune. Oferă un nivel excepțional de protecție atât pentru persoane, cât și pentru aparate și circuite. Totul într-un dispozitiv compact all-in-one. Disponibil atât în versiune comunicantă, cât și necomunicantă, Acti9 Active suportă o varietate de cerințe de siguranță și conectivitate.MCB integrat pentru protecția
aparatelor și protecția circuitului
MSU împotriva supratensiunilor
tranzitorii de rețea


RCD integrat pentru o mai bună
protecție a persoanelor


AFDD integrat pentru o protecție
mai mare împotriva incendiilor
legate de arcul electric

Adăugarea de vizibilitate pe lângă protecția avansată

Software-ul inovator EcoStruxureTM dezvoltat de Schneider Electric permite controlarea panoul electric și modul în care se răspunde la orice potențială problemă.

Afișare tendințe și istoric date
Trimitere alerte și tip eroare

Obținerea unei mai mari fiabilități prin intermediul sistemului Acti9 Active

Prin notificări avansate, diagnosticare, analiză și un dispozitiv integrat compact, sistemul Acti9 Active oferă proprietarilor de afaceri și personalului de întreținere un control mai mare asupra sănătății electrice a clădirii și, totodată, îmbunătățește continuitatea serviciilor.
Protecție, disponibilitate a energiei și fiabilitate îmbunătățite

Continuitate în serviciu îmbunătățită: mai puține defecțiuni cu pre-alarme și alarme


Siguranță avansată: soluții all-in-one care acoperă o gamă largă de defecte, cu MCB, MSU, RCD și AFDD încorporate.

Eficiență sporită: monitorizarea, diagnosticarea și analiza la distanță sunt acum ușoare ducând la mai puține întreruperi și o îmbunătățire a eficienței
Instalare simplificată și conectivitate wireless

Instalare și actualizare simple: dispozitivele integrate și conectivitatea wireless cu gateway-ul facilitează instalarea sistemului

Compact, nu necesită spațiu suplimentar: un dispozitiv complet în doar 36 mm, potrivit chiar și pentru spații mici

Întreținere ușoară: cu ajutorul diagnosticării, analizei și a memento-urilor pentru verificarea aparatului, este simplu să urmăriți starea panoului și să îl întrețineți

Cea mai bună conectivitate din clasa sa într-o formă simplificată

Pentru a atinge întregul potențial al vizibilității și al protecției avansate, sistemul Acti9 Active se compune dintr-un dispozitiv comunicant, un gateway și un software de monitorizare a energiei.
Acti9 Active
O gamă de aparate care oferă funcții
avansate de siguranță și conectivitate încorporată.
Se conectează fără fir la gateway și trimit date
pentru a permite monitorizarea, diagnosticarea, pre-alarmarea
și alarmarea.


EcoStruxure
Panel Server (Gateway)

Una dintre cele mai avansate gateway-uri pentru
sistemele wireless moderne. Simplu de pus în
funcțiune și eficient din punct de vedere al costurilor.


EcoStruxure
Power Monitoring Expert

Un software intuitiv și ușor de utilizat, care colectează datele despre instalație pentru o mai mare vizibilitate și afișează informații utile. Alertează managerii de instalații cu privire la probleme pe măsură ce acestea apar, precum și cu privire la problemele preconizate.
Conexiune fără fir cu gateway-ul

Fără add-on-uri. Conectivitate încorporată

Instalare rapidă

Dimensiuni compacte (toate în 36 mm)

Integrare ușoară cu EcoStruxure Power Monitoring Expert

Descoperiți întreaga gamă de dispozitive Acti9 Active

Disponibile în versiuni comunicante și necomunicante, dispozitivele Acti9 Active oferă protecție avansată cu o varietate de opțiuni, care se potrivesc oricărei configurații. Opțiunea "all-in-one" integrează MCB, MSU, RCD și AFDD, cu posibilitatea de a avea și capacități de conectivitate încorporate.

Acti9 VigiARC Active (comunicant)

Dispozitive all-in-one cu conectivitate integrată și AFDD, MCB, RCD și MSU + blocuri auxiliare comunicante cu funcție de AFDD, RCD și MSU:

Acti9 ARC Active (comunicant)

O combinație de AFDD + MCB și blocuri auxiliare comunicante cu funcție de AFDD și MSU:

Acti9 VigiARC (varianta necomunicantă)

Un dispozitiv all-in-one cu AFDD, MCB, RCD și MSU + blocuri auxiliare cu funcție de AFDD, RCD și MSU:

Acti9 ARC (varianta necomunicantă)

O combinație de AFDD + MCB și blocuri auxiliare cu funcție de AFDD și MSU:

Protecția la defecte de arc electric (AFDD) este recomandată de standarde pentru a reduce riscurile de incendiu.

Standardul IEC 60364 pentru instalații electrice în clădiri recomandă deja instalarea dispozitivelor de detectare a defecțiunilor de arc electric în următoarele medii:
 • locuri de dormit, de exemplu dormitoare (în locuințe), hoteluri, centre de îngrijire.
 • locații cu risc de incendiu din cauza naturii produselor prelucrate sau a materialelor depozitate, de exemplu hambare, ateliere de prelucrare a lemnului, depozite de materiale combustibile.
 • locații cu materiale de construcție combustibile, de exemplu, clădiri de lemn.
 • structuri care propagă incendiul, de exemplu clădiri înalte.
 • locații cu punerea în pericol a bunurilor de neînlocuit, de ex.muzee
În unele țări, există discuții în curs de desfășurare cu privire la obligativitatea protecției împotriva defectului de arc electric. În SUA, această protecție este deja  obligatorie. Cu sistemul Acti9 Active, clienții dvs. nu vor fi nevoiți să facă nicio modernizare atunci când se va întâmpla acest lucru și în Europa.

EcoStruxure Power Monitoring Expert pentru o vizibilitate completă

EcoStruxure Power Monitoring Expert (PME) este aplicația de referință pentru a vizualiza informații, notificări și diagnostice ale unui sistem de siguranță activă. Aceasta aduce noi capabilități care protejează oamenii și bunurile, mențin operațiunile în funcțiune și economisesc timp și bani.

Parte a EcoStruxure Power, aplicația EcoStruxure PME profită de conectivitatea IoT pentru a ajuta la maximizarea timpului de funcționare, a disponibilității energiei și a eficienței operaționale a clienților dumneavoastră. Este în conformitate cu standardele de securitate cibernetică IEC 62443 și oferă clienților dvs. o interfață de utilizare simplă pentru a vedea datele, tendințele și notificările.

Un gateway avansat pentru conectivitate simplificată

Faceți cunoștință cu EcoStruxure Panel Server, un gateway de înaltă performanță care permite conectivitatea cloud într-un Sistem Acti9 Active.

EcoStruxure Panel Server, un gateway de înaltă performanță, pregătit pentru viitor, oferă o conexiune convenabilă la programele software de control local, la sistemele BMS și la aplicațiile cloud. Acesta vă permite să preluați date de la senzorii dvs. wireless și dispozitivele Modbus și să vă optimizați soluția de gestionare a energiei, cu:
 • ușurința punerii în funcțiune cu ajutorul aplicației EcoStruxure Power Commission, care permite funcții de conectare și utilizare a dispozitivelor și de detectare automată.
 • ușurință în operare cu pagini web încorporate ușor de utilizat, și contextualizarea datelor pentru analize relevante.
 • securitate sporită, în conformitate cu IEC 62443-4-1 și certificat pentru IEC 62443 SL1.
 • mai multă conectivitate, cu protocoale de comunicare robuste, inclusiv Ethernet, comunicații fără fir, Bluetooth, WiFi și routere celulare opționale.

Sistemul de siguranță Acti9 Active în cadrul EcoStruxure

Vezi broșura și catalogul Acti9 Active AFDD și Easy9 EU:

Sistemul Acti9 Active AFDD de la Schneider Electric - un nou standard pentru siguranța electrică

Instalațiile electrice defecte sunt una dintre principalele cauze ale incendiilor în clădiri: 26% din totalul incendiilor înregistrate în 2022 au avut la bază această cauză. Înțelegerea pericolelor unui incendiu electric și implementarea unor măsuri preventive pentru a reduce riscurile sunt aspecte esențiale pentru crearea unui mediu sigur pentru ocupanții clădirilor. 

În iunie 2023, Normativul I7 a fost modificat pentru a fi aliniat cu noile tehnologii și cerințe de pe piață. Una din aceste modificări o reprezintă obligativitatea instalării dispozitivelor AFDD în următoarele situații:
 • spații amenajate pentru dormit din clădiri rezidențiale, unități de cazare (structuri de primire turistică, cămine, centre de îngrijire și asistență socială), creșe, grădinițe, învățământ primar;
 • spații din clădiri de sănătate cu persoane care nu se pot evacua singure;
 • spații care pun în pericol bunuri materiale de neînlocuit din muzee, monumente istorice categoria A și B, biblioteci, arhive;
 • construcții cu structura din lemn cu nivel de stabilitate III—V;
 • spații cu risc de incendiu din cauza naturii materialelor depozitate, clasificate BE2 (inclusiv baterii de acumulare), din unități de cazare, creșe, grădinițe, învățământ primar, muzee, monumente istorice categoria A și B, biblioteci, arhive;
 • adăposturi pentru animale din cadrul construcțiilor agrozootehnice.

Monitorizarea sarcinilor critice pentru a proteja disponibilitatea energiei electrice

Siguranța electrică este una dintre cele mai importante considerente în orice clădire. Dar, după cum sugerează și numele, în clădirile critice situația este chiar vitală și ar putea însemna diferența dintre viață și moarte. Având în vedere faptul că clădirile moderne, cum ar fi spitalele, necesită numeroase sarcini electrice, șansele de supraîncărcare sau de întrerupere a alimentării cu energie electrică sunt crescute. În cele mai multe cazuri, singura modalitate pentru personalul de mentenanță de a depista în avans supraîncărcarea circuitelor este de a inspecta fizic, în mod regulat, toate echipamentele instalate. Sistemul Acti9 Active face mult mai ușoară monitorizarea și prevenirea defecțiunile. Cu acest sistem, o pre-alarmă este trimisă atunci când sunt detectate defecțiuni electrice, cum ar fi o suprasarcină. Pragurile de alarmă pot fi personalizate individual, de exemplu la 70% din capacitatea instalației, astfel încât să existe suficient timp pentru a lua măsuri preventive.

Detectarea unui defect de arc electric pentru a evita riscul de incendiu electric - alarmă AFDD

Sistemul de siguranță Acti9 Active este esențial în clădirile în care vizitatorii și oaspeții își aduc propriile dispozitive electrice. Aceste echipamente, cum ar fi telefoanele mobile și încărcătoarele de laptopuri, ar putea avea deja defecțiuni. O instalație sau o cablare necorespunzătoare ar putea, de asemenea, cauza o problemă. Acest lucru ar putea duce la un incendiu electric din cauza unui defect de arc electric. Un sistem de siguranță Acti9 Active poate preveni acest lucru. Acti9 Active are un dispozitiv integrat de detectare a defecțiunilor de arc electric (AFDD), care va declanșa imediat ce detectează defecțiunea și poate trimite în același timp un e-mail sau un mesaj text personalului de mentenanță. Alerta oferă motivul exact al declanșării, astfel încât managerul instalației să poată lua măsurile corective adecvate.

Faceți din sistemul Acti9 Active noul dumneavoastră standard pentru instalații eficiente

În lumea de astăzi, sănătatea sistemului electric este esențială pentru asigurarea continuității în serviciu. O defecțiune poate provoca pierderi financiare uriașe sau, în unele cazuri, poate amenința chiar viața oamenilor. Pentru a vă ajuta să maximizați protecția operațiunilor clienților dumneavoastră, Schneider Electric a dezvoltat o nouă abordare proactivă a siguranței electrice. Aceasta ajută la îmbunătățirea fiabilității și disponibilității energiei electrice prin monitorizarea și anticiparea amenințărilor, în loc să așteptați ca acestea să se producă. Sistemul de siguranță Acti9 Active este o soluție all-in-one care combină caracteristicile de siguranță ale
întreruptoarelor automate, ale dispozitivelor de curent rezidual și ale dispozitivelor de detectare a defectelor de arc electric, împreună cu capacitățile de monitorizare, prealarmare, alarmare și diagnosticare. Această combinație permite detectarea timpurie a problemelor de instalare șia defecțiunilo r electrice pentru a ajuta la evitarea sau atenuarea consecințelor acestora. Acti9 Active permite detectarea și alarmarea datorită capacităților sale integrate de protecție împotriva pierderilor la pământ, de protecție împotriva suprasarcinilor, supratensiunilor și a defectelor de arc, precum și a conectivității încorporate. Toate acestea într-un întreruptor compact de numai 36 mm.

Vizibilitate și protecție avansate într-un sistem simplu și compact

Sistemul Acti9 Active nu numai că oferă protecție și control avansat , dar simplifică și viața de zi cu zi. Este o ofertă simplă, care oferă toate tipurile de protecție. În esența sa, Acti9 Active înlocuiește necesitatea de a avea dispozitive sau suplimente separate pentru conectivitate. Cu un singur dispozitiv în loc de cinci, realizează o gamă și mai largă de protecție și vizibilitate. Ca urmare, se economisește spațiu în panoul electric, fără a face compromisuri la nivelul sistemului general.

Sisteme comunicante actuale

1. OF/SD (stare închis/deschis)
2. MSU (bobină protecție la supratensiune)
3. RCBO (MCB + RCD)
4. PowerTag (masură putere) pentru conectivitate
5. iARC (detectie arc electric)

Noul sistem Acti9 Active

1. Acti9 Active
2. EcoStruxure Panel Server

Protecție completă într-un singur dispozitiv de 36 mm

Acti9 Active combină un dispozitiv de curent rezidual (RCD), cu un întreruptor automat (MCB), cu un AFDD și cu protecția la supratensiune. Oferă un nivel excepțional de protecție atât pentru persoane, cât și pentru aparate și circuite. Totul într-un dispozitiv compact all-in-one. Disponibil atât în versiune comunicantă, cât și necomunicantă, Acti9 Active suportă o varietate de cerințe de siguranță și conectivitate.MCB integrat pentru protecția
aparatelor și protecția circuitului
MSU împotriva supratensiunilor
tranzitorii de rețea


RCD integrat pentru o mai bună
protecție a persoanelor


AFDD integrat pentru o protecție
mai mare împotriva incendiilor
legate de arcul electric

Adăugarea de vizibilitate pe lângă protecția avansată

Software-ul inovator EcoStruxureTM dezvoltat de Schneider Electric permite controlarea panoul electric și modul în care se răspunde la orice potențială problemă.

Afișare tendințe și istoric date
Trimitere alerte și tip eroare

Obținerea unei mai mari fiabilități prin intermediul sistemului Acti9 Active

Prin notificări avansate, diagnosticare, analiză și un dispozitiv integrat compact, sistemul Acti9 Active oferă proprietarilor de afaceri și personalului de întreținere un control mai mare asupra sănătății electrice a clădirii și, totodată, îmbunătățește continuitatea serviciilor.
Protecție, disponibilitate a energiei și fiabilitate îmbunătățite

Continuitate în serviciu îmbunătățită: mai puține defecțiuni cu pre-alarme și alarme


Siguranță avansată: soluții all-in-one care acoperă o gamă largă de defecte, cu MCB, MSU, RCD și AFDD încorporate.

Eficiență sporită: monitorizarea, diagnosticarea și analiza la distanță sunt acum ușoare ducând la mai puține întreruperi și o îmbunătățire a eficienței
Instalare simplificată și conectivitate wireless

Instalare și actualizare simple: dispozitivele integrate și conectivitatea wireless cu gateway-ul facilitează instalarea sistemului

Compact, nu necesită spațiu suplimentar: un dispozitiv complet în doar 36 mm, potrivit chiar și pentru spații mici

Întreținere ușoară: cu ajutorul diagnosticării, analizei și a memento-urilor pentru verificarea aparatului, este simplu să urmăriți starea panoului și să îl întrețineți

Cea mai bună conectivitate din clasa sa într-o formă simplificată

Pentru a atinge întregul potențial al vizibilității și al protecției avansate, sistemul Acti9 Active se compune dintr-un dispozitiv comunicant, un gateway și un software de monitorizare a energiei.
Acti9 Active
O gamă de aparate care oferă funcții
avansate de siguranță și conectivitate încorporată.
Se conectează fără fir la gateway și trimit date
pentru a permite monitorizarea, diagnosticarea, pre-alarmarea
și alarmarea.


EcoStruxure
Panel Server (Gateway)

Una dintre cele mai avansate gateway-uri pentru
sistemele wireless moderne. Simplu de pus în
funcțiune și eficient din punct de vedere al costurilor.


EcoStruxure
Power Monitoring Expert

Un software intuitiv și ușor de utilizat, care colectează datele despre instalație pentru o mai mare vizibilitate și afișează informații utile. Alertează managerii de instalații cu privire la probleme pe măsură ce acestea apar, precum și cu privire la problemele preconizate.
Conexiune fără fir cu gateway-ul

Fără add-on-uri. Conectivitate încorporată

Instalare rapidă

Dimensiuni compacte (toate în 36 mm)

Integrare ușoară cu EcoStruxure Power Monitoring Expert

Descoperiți întreaga gamă de dispozitive Acti9 Active

Disponibile în versiuni comunicante și necomunicante, dispozitivele Acti9 Active oferă protecție avansată cu o varietate de opțiuni, care se potrivesc oricărei configurații. Opțiunea "all-in-one" integrează MCB, MSU, RCD și AFDD, cu posibilitatea de a avea și capacități de conectivitate încorporate.

Acti9 VigiARC Active (comunicant)

Dispozitive all-in-one cu conectivitate integrată și AFDD, MCB, RCD și MSU + blocuri auxiliare comunicante cu funcție de AFDD, RCD și MSU:

Acti9 ARC Active (comunicant)

O combinație de AFDD + MCB și blocuri auxiliare comunicante cu funcție de AFDD și MSU:

Acti9 VigiARC (varianta necomunicantă)

Un dispozitiv all-in-one cu AFDD, MCB, RCD și MSU + blocuri auxiliare cu funcție de AFDD, RCD și MSU:

Acti9 ARC (varianta necomunicantă)

O combinație de AFDD + MCB și blocuri auxiliare cu funcție de AFDD și MSU:

Protecția la defecte de arc electric (AFDD) este recomandată de standarde pentru a reduce riscurile de incendiu.

Standardul IEC 60364 pentru instalații electrice în clădiri recomandă deja instalarea dispozitivelor de detectare a defecțiunilor de arc electric în următoarele medii:
 • locuri de dormit, de exemplu dormitoare (în locuințe), hoteluri, centre de îngrijire.
 • locații cu risc de incendiu din cauza naturii produselor prelucrate sau a materialelor depozitate, de exemplu hambare, ateliere de prelucrare a lemnului, depozite de materiale combustibile.
 • locații cu materiale de construcție combustibile, de exemplu, clădiri de lemn.
 • structuri care propagă incendiul, de exemplu clădiri înalte.
 • locații cu punerea în pericol a bunurilor de neînlocuit, de ex.muzee
În unele țări, există discuții în curs de desfășurare cu privire la obligativitatea protecției împotriva defectului de arc electric. În SUA, această protecție este deja  obligatorie. Cu sistemul Acti9 Active, clienții dvs. nu vor fi nevoiți să facă nicio modernizare atunci când se va întâmpla acest lucru și în Europa.

EcoStruxure Power Monitoring Expert pentru o vizibilitate completă

EcoStruxure Power Monitoring Expert (PME) este aplicația de referință pentru a vizualiza informații, notificări și diagnostice ale unui sistem de siguranță activă. Aceasta aduce noi capabilități care protejează oamenii și bunurile, mențin operațiunile în funcțiune și economisesc timp și bani.

Parte a EcoStruxure Power, aplicația EcoStruxure PME profită de conectivitatea IoT pentru a ajuta la maximizarea timpului de funcționare, a disponibilității energiei și a eficienței operaționale a clienților dumneavoastră. Este în conformitate cu standardele de securitate cibernetică IEC 62443 și oferă clienților dvs. o interfață de utilizare simplă pentru a vedea datele, tendințele și notificările.

Un gateway avansat pentru conectivitate simplificată

Faceți cunoștință cu EcoStruxure Panel Server, un gateway de înaltă performanță care permite conectivitatea cloud într-un Sistem Acti9 Active.

EcoStruxure Panel Server, un gateway de înaltă performanță, pregătit pentru viitor, oferă o conexiune convenabilă la programele software de control local, la sistemele BMS și la aplicațiile cloud. Acesta vă permite să preluați date de la senzorii dvs. wireless și dispozitivele Modbus și să vă optimizați soluția de gestionare a energiei, cu:
 • ușurința punerii în funcțiune cu ajutorul aplicației EcoStruxure Power Commission, care permite funcții de conectare și utilizare a dispozitivelor și de detectare automată.
 • ușurință în operare cu pagini web încorporate ușor de utilizat, și contextualizarea datelor pentru analize relevante.
 • securitate sporită, în conformitate cu IEC 62443-4-1 și certificat pentru IEC 62443 SL1.
 • mai multă conectivitate, cu protocoale de comunicare robuste, inclusiv Ethernet, comunicații fără fir, Bluetooth, WiFi și routere celulare opționale.

Sistemul de siguranță Acti9 Active în cadrul EcoStruxure

Vezi broșura și catalogul Acti9 Active AFDD și Easy9 EU: